BUG: Incorrect # Stars Destroyed

View previous topic View next topic Go down

BUG: Incorrect # Stars Destroyed

Post by strictlyrude27 on Fri 10 Jan - 23:54

I was able to craft a Death-Seed and get an Omega Element. I killed a star system with a Garden Planet in it, and once I died I got credited for 1 Planet Terraformed, rather than 1 Star Destroyed.

I haven't been able to confirm whether or not the opposite happens when using a Life-Seed. I'll try to keep playing and make that happen.

strictlyrude27

Posts : 6
Join date : 2014-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BUG: Incorrect # Stars Destroyed

Post by MichaelP on Mon 13 Jan - 9:12

I've tried to reproduce this bug but it seems to work as intended.

MichaelP

Posts : 212
Join date : 2014-01-07

View user profile

Back to top Go down

Re: BUG: Incorrect # Stars Destroyed

Post by strictlyrude27 on Thu 23 Jan - 5:18

MichaelP wrote:I've tried to reproduce this bug but it seems to work as intended.

I recently terraformed a planet and got credit for destroying a star in the end. Perhaps consider looking at this issue again?

strictlyrude27

Posts : 6
Join date : 2014-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BUG: Incorrect # Stars Destroyed

Post by MichaelP on Fri 24 Jan - 12:05

I'll do Smile

MichaelP

Posts : 212
Join date : 2014-01-07

View user profile

Back to top Go down

Re: BUG: Incorrect # Stars Destroyed

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum